Δικηγορικό γραφείο Παναγιώτας Χρ. Κυριακίδου

gr | en | es | fr

Το δικηγορικό γραφείο ιδρύθηκε το 2009 από την Παναγιώτα Χρ. Κυριακίδου, η οποία παρέχει πλήρη συμβουλευτική και δικαστηριακή υποστήριξη ως δικηγόρος Παρ΄ Εφέταις, με ειδίκευση στο Αστικό και στο Εμπορικό Δίκαιο. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με Βαθμό «Λίαν Καλώς» και κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στο Αστικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, επίσης με βαθμό «Λίαν Καλώς», έχει εργασθεί επί 5ετία ως νομική σύμβουλος ανωνύμων εμπορικών εταιριών, καθώς και θρησκευτικών συλλόγων και εκκλησιαστικών και θρησκευτικών νομικών προσώπων, συνεργαζόμενη με δικηγόρους που έχουν εξειδίκευση σε όλους τους κλάδους του Δικαίου (Εργατικό, Κοινωνικοασφαλιστικό, Διοικητικό, Πολεοδομικό κλπ).

Με άπταιστη γνώση, σε προφορικό και γραπτό λόγο, της Αγγλικής (Certificate of Proficiency in English/University of Cambridge, IELTS), της Γαλλικής (Diplôme de Langue et Littérature Françaises/2e Degré -Sorbonne 2) και της Ισπανικής Γλώσσας (1. Diploma de Espanol como Lengua Extranjera/Nivel Superior, 2. Σπουδές στο Universidad de Málaga-Ισπανία στο πλαίσιο του Προγράμματος Socrates/Erasmus, 3. Πτυχίο παρακολούθησης σε κύκλο 70 ωρών εκμάθησης της Ισπανικής γλώσσας -Επίπεδο Superior-του Πανεπιστημίου της Μάλαγα-Iσπανία, 4. Πτυχίο μετά από 1,5ετή παρακολούθηση στα ειδικευμένα προγράμματα Ισπανικής Νομικής ορολογίας, οργανωμένο από το Ισπανικό Ινστιτούτο της Αθήνας “Cervantes”-Βαθμός 9/10, 5. Πτυχίο παρακολούθησης στα ειδικευμένα προγράμματα «Ισπανικής Ζωγραφικής του 19ου αιώνα» και «Ισπανικής Ζωγραφικής: Βελάσκεθ-Γκόγια» οργανωμένα από το Ισπανικό Ινστιτούτο της Αθήνας “Cervantes”), παρέχονται νομικές υπηρεσίες στις γλώσσες αυτές τόσο σε Έλληνες όσο και σε αλλοδαπούς (κατοίκους εξωτερικού και εσωτερικού).

Διατηρεί συνεργασία με το Προξενείο του Εκουαδόρ στην Ελλάδα και είναι Πιστοποιημένη Μεταφράστρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ισπανική Γλώσσα.

Επιπλέον, αναλαμβάνονται μεταφράσεις για ΑΣΕΠ, νομικών και άλλων κειμένων (π.χ. πτυχίων, πιστοποιητικών κλπ) από την ελληνική γλώσσα στα αγγλικά/γαλλικά/ισπανικά και αντίστροφα, καθώς επίσης και επιμέλεια νομικών κειμένων (άρθρων, συγγραμμάτων, μελετών, κλπ).